Ho Project

This a favourite project from 2017. This client had a steep drop in grade in their back yard, and wanted to have space that was more useable for growing vegetables, and had much less grass to mow. So we installed a wood retaining wall and used the change in the grade to make a BIG space for a raised veggie garden.

We had AVL overhaul our front and backyard in 2016. We are very happy with the job Chad and his crew did. The yards look neat and functional and allowed us to get into vegetable gardening in a big way. We found Chad and Sarah honest and very easy to work with, specially during the planning phases. Very impressive work in a timely manner.

Steven Ho

Duration

2 Weeks

Features

Gravel

Mulch

Pathway

Retaining Walls

Sod

Softscaping

Get a quote
Project images coming soon.

Related Projects

Creaser Project

FEATURES

Legget Project

FEATURES

Neilsen Project

FEATURES

Stay connected to receive helpful garden tips, design guides, and seasonal promotions.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.